Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bevezetés

 KIDOLGOZÁS ALATT ÁLL

Mintegy húszéves megfigyelés után azt találtam, hogy egymástól látszólag teljesen különböző panaszok hátterében közös pontok fedezhetők fel. A megfigyeléseket konkrét esetek igazolták, támasztották alá. Ezek arra ösztönöztek, hogy tapasztalataimat szélesebb körben is érdemes közzétenni.

Sokan azért betegek, mert tudatlanságból átlépnek olyan fontos szabályokat, amiket nem szabadna, és így életvezetésükkel idézik elő panaszaikat. Tapasztalataim megírását éveken keresztül sok-sok esettanulmány előzte meg.

Azoknak szól elsősorban, akik különböző egészségügyi problémákkal küzdenek, és szeretnének valamit tenni egészségük érdekében.

Rávilágít arra: hol lépünk át olyan szabályokat, amelyeket nem lenne szabad, és ez milyen problémák kialakulásához vezethet. Később már sajnos időigényes visszaállítani a korábbi, egészséges állapotot.

 

A megelőzésről

A jelen módszer a megelőzésben segít. Összefüggést tár fel adott életvitel és bizonyos panaszok kialakulása közt. Amikor nem ismert az összefüggés a betegség és kiváltó oka közt, nem beszélhetünk megelőzésről.

A betegségek nagy százalékát nem kapjuk, hanem szerezzük.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.