Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sárközi András vagyok

2008.08.06

          

        Több mint harminc éves jógaoktatói tapasztalat alapján úgy találtam, hogy egészségügyi panaszaink többnyire abból fakadnak, hogy nincs kapcsolatunk szerveinkkel, nem érezzük az ott levő folyamatokat. Így azt sem, amikor visszaélünk bizonyos élethelyzetekkel, és azok belső elváltozásokat, károsodásokat hoznak létre. Az elváltozások kezdetben kismértékűek, amennyiben a kiváltó ok (károsító hatás) tartósan fennáll, a belső elváltozás nagysága egyre nő, ezzel együtt a szervezet jelzése is, majd megjelenik a jól ismert tünet. A szervezet jelzéseiből a betegek nem tudnak következtetni arra, mely terület mikor, milyen mértékben károsodott, arra sem mi volt a kiváltó ok.

 Ezek az okok felfedezhetők fel a következő panaszok hátterében:

                                      - a gyulladások

                                      - a visszérpanaszok

                                      - az aranyér

                                      - az inkontinencia

                                      - a szénanátha

                                      - a szklerózis multiplex.

Ha megszüntetjük a kiváltó okot, javulás figyelhető meg.

 Az is jellemző, hogy a betegek a megfelelő terápia mellett változatlanul kiteszik magukat ugyanannak a hatásnak, mely a sérülést kiváltotta. 

 KépEzért a várt eredmény elmarad.  

 

Sokszor évekig fennáll egy-egy egészségkárosító élethelyzet, mire nagyobb tünet megjelenik. Ez idő alatt sajnos hozzászokunk, és a helytelen életvezetést gondoljuk természetesnek.

          Hasonlóságokat fedeztem fel különböző betegségekben szenvedők életvitelében. A közös pont a hőháztartás rendellenessége, mely sok esetben összefüggésben áll az öltözködéssel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.